Verzekeringen: verzeker dat wat nodig is
Snelle brandmelding voorkomt miljoenenschade
De ene brand is de andere niet. Een kleine of beginnende brand kan redelijk snel gecontroleerd worden. Maar een grote brand kan leiden tot schade van meer dan één miljoen euro. Zo’n miljoenenbrand treft in de meeste gevallen een bedrijfspand.
Lees meer...

Sommige risicoís zijn te groot om zelf te dragen. Zo leidt brand in veel gevallen tot een faillissement. Bij dit soort aanzienlijke risicoís is verzekeren vaak noodzakelijk. DMB Financiële Diensten inventariseert voor u welke verzekeringen u nodig heeft Ė en welke niet.

Wanneer verzekeren?

U heeft de risicoís binnen uw bedrijf geanalyseerd. Vervolgens bekijken we samen hoe groot de kans is dat het risico zich voordoet en wat dan de (financiŽle) consequenties zijn. Heeft u een buffer om bepaalde schades zelf op te vangen of is verzekeren verstandiger? DMB Financiële Diensten heeft alle expertise in huis om deze vragen deskundig te beantwoorden. Zodat u zorgvuldig met uw bedrijfsrisicoís om kunt gaan.

De beste verzekeringen voor ondernemers

Wij zorgen ervoor dat u alleen datgene verzekert wat echt nodig is. Wij selecteren voor u de beste verzekeringen voor ondernemers:

DMB Financiële Diensten , hťt adres voor al uw vragen over risicoís en verzekeren

Bij DMB Financiële Diensten vindt u een persoonlijk klankbord voor al uw ondernemersvragen. Van risicoanalyse tot verzekeren en van employee benefits tot pensioen. Bel 013 - 5801453 voor een verhelderend gesprek op ons kantoor in Tilburg